Obezbedite svoj stan, poslovni ili privatni prostor sa pravim alarmnim sistemom.

Alarmni sistemi ili poznati i kao protivprovalni i protivprepadni sistemi su dizajnirani za otkrivanje neovlašćenog ulaza/upada u stambeni/poslovni objekat ili neku drugu oblast i blagovremeno signaliziranje o nepoželjnim delovanjima. Ovi sigurnosni sistemi se koriste u stambenim, komercijalnim, industrijskim i vojnim objektima za zaštitu od provale (krađe) ili imovinske štete, kao i lične zaštite protiv uljeza. Određeni tipovi alarmnih sistema imaju samo jednu svrhu kao što je zaštita od provale, dok postoje i kombinovani sistemi koji pružaju pružaju zaštitu od požara i upada. Postoje mali jednostavni alarmi čiji cilj je samo da naprave glasnu i neprijatnu buku koja će oterati provalnika, dok postoje i komplikovani višenamenski alarmni sistemi kompjuterskim nadzorom i kontrolom.

Alarmni sistemi se sastoje od: alarmnih centrala, senzora (jednog ili više, jedne ili više vrsta, sve zavisi od želje klijenta i potreba koje zahteva sam prostor koji se obezbeđuje), unutrašnje i/ili spoljašnje sirene, LCD i/ili touchscreen tastature, napajanja. A tu je i dodatna oprema po želji klijenta: tamper prekidači za zaštitu centrale, senzori loma stakla, senzori požara, GSM telefonske dojave na fiksne i mobilne telefone, daljinski upravljači za bežične alarme, panik tasteri. GPSR, GSM i IP komunikatori…

Kada su alarmni sistemi u pitanju, nudimo i instaliramo kvalitetne, jednostavne za korišćenje, estetski ugodne i već proverene sigurnosne sisteme.
Distributeri smo poznatih sigurnosnih brendova koji kod nas stižu direktno od glavnih uvoznika u Srbiji što dodatno garantuje vrhunski kvalitet, preporučenu cenu od uvoznika i dostupnost potrebnih količina robe u svakom trenutku. 

Paradox – svetski poznat i priznat proizvođač alarmnih sistema i prateće opreme u industriji sigurnosnih proizvoda. PARADOX je Kanadska firma koja se od 1989 bavi proizvodnjom impresivnih protiv provalnih uređaja i prateće opreme i njihovi proizvodi se distribuiraju u preko 100 zemalja i kompanija je jedna od deset najboljih proizvođača bezbednosnih sistema u svetu.

Pored Paradox-a, možemo da Vam ponudimo i alarmni sistemi kompanije AJAX SYSTEMS, fenomenalni bežični alarm, kao i revolucionarni alarmni sistem češke kompanije Jablotron.

ALARMNI SISTEMI KOJE MOŽEMO DA VAM PONUDIMO

Alarmne centrale

ALARMNE CENTRALE

Alarmne centrale koje možete pronaći kod nas stižu od Paradox-a: žične serije EVO i SPECTRA, kao i bežične serije MAGELLAN.

senzori i detektori

SENZORI I DETEKTORI

Senzori i detektori su uređaji koji otkrivaju upad: pasivni infracrveni detektori (PIR), mikrotalasni detektori, detektori loma stakla…

Moduli proširenja

MODULI PROŠIRENJA

Bežični prijemnik, dodatna napajanja, glasovni komunikator, komunikacioni modul za dojavu na mobilne telefone…

Šifratori

TASTATURE

Šifratori ili tastature služe za komunikaciju korisnika sa alarmom. LED tastature, tastature sa LCD ekranima i color LCD ekranima osetljivim na dodir.

Sirene

SIRENE

Alarmne sirene su upozoravajući uređaji koji označavaju stanje alarma. Postoje bežične i žične, sirene za unutrašnju i spoljašnju montažu.

Dodatna oprema za alarme

DODATNA OPREMA

Dodatna oprema za alarmne sisteme: daljinski upravljači, nosači senzora, zaštitne kutije, tamper prekidači, okviri za tastature, napajanja…

SMIT.RS MEDIA se pored prodaje, bavi ugradnjom, održavanjem, kao i integracijom alarmnih sistema sa drugim sistemima tehničke zaštite. Pored prodaje alarmne opreme, obezbeđujemo snažnu i profesionalnu tehničku podršku i nakon instalacije. Za sve savete i više detalja u vezi sa navedenim alarmima možete nas kontaktirati, i uz našu stručnu pomoć i iskustvo odabrati sistem adekvatan vašim potrebama.

BRENDOVI SA KOJIMA SARAĐUJEMO

Ovo su samo neki od brendova kojima smo MI ukazali naše poverenje.

paradox-logo