Jednostavno, kvalitetno i pristupačno sigurnosno rešenje

Interfon je danas postao nezaobilazan sistem komunikacije i služi za detaljnu kontrolu pristupa Vašem domu, stambenoj zgradi ili poslovnom prostoru. Glavne prednosti su da obezbeđuju potpunu kontrolu nad događajima ispred ulaza, sprečavaju neprijatne događaje, vrata su stalno zaključana i na taj način pružaju osećaj sigurnosti i bezbednosti. Pored komunikacije, interfoni imaju opcije za otvaranje električne brave, kao i nadgledanje prostora bez ostvarenog poziva.

Interfoni koje mi možemo da Vam ponudimo čine savremeni video i audio interfoni. AUDIO INTERFONI omogućavaju dvosmernu komunikaciju i postali su standardni dodatak stambenim zgradama i u sve više kuća, a glavni delovi audio interfona su pozivni tablo, unutrašnja slušalica i elektromagnetni prihvatnik.

Naprednije oblike interfonskih sistema čine VIDEO INTERFONI koji imaju kameru u pozivnom tablou, dok unutrašnju jedinicu čine monitori sa ekranima od 3.5-inča, 4.3-inča ili 7.0-inča. Unutrašnja jedinicia može da ima slušalicu, a moguć je razgovor i bez slušalice ukoliko se opredelite za hands-free monitore. Video interfoni imaju atraktivan i moderan dizajn, a koriste se za dvosmernu komunikaciju, otvaranje električne brave i video nadzor ulaznih vrata.

U našoj ponudi možete naći širok asortiman poznatih i proverenih proizvođača video i audio interfonskih sistema i kompleta koji daju optimalan odnos kvaliteta i cene nad drugim proizvođačima: HIKVISION, COMMAX.  U zavisnosti od Vaših potreba kod nas možete izabrati: monitore za video interfone, pozivne panele, interfonske slušalice, hands-free monitore, kao i već gotove interfonske setove koji su odmah spremni za povezivanje i rad. Svi interfoni iz naše ponude imaju vrhunski kvalitet, atraktivan i savremen dizajn i, najbitnije, prihvatljive cena koje su prilagođene mogućnostima krajnjih korisnika.

INTERFONSKI SISTEMI KOJE MOŽEMO DA VAM PONUDIMO

video interfon

VIDEO INTERFONI

Naprednije oblici interfonskih sistema čine VIDEO INTERFONI koji imaju kameru u pozivnom tablou, dok unutrašnju jedinicu čine monitori sa ekranima od 3.5 inča, 4.3 inča ili 7.0 inča.

audio interfoni

AUDIO INTERFONI

Omogućavaju dvosmernu komunikaciju i postali su standardni dodatak stambenim objektima, a glavni delovi audio interfona su pozivni tablo, unutrašnja slušalica i elektromagnetni prihvatnik.

monitori

UNUTRAŠNJE JEDINICE

Monitori čine unutrašnju jedinicu interfonskog sistema i imaju LCD color ekrane dijagonale 3.5-inča, 4.3-inča ili 7.0-inča. Može da ima slušalicu, a moguć je razgovor i bez slušalice ukoliko se opredelite za hands-free.

pozivni tablo

POZIVNI TABLOI

Pozivni tabloi predstavljaju spoljašnu jedinicu interfonskog sistema.  Postoje pozivni tabloi bez kamere koji se koriste kao deo audio interfonskih sistema i tabloi sa kamerama koji su neizostavni deo video interfona.

Interfoni su odlično rešenje da osigurate Vaš objekat i samostalno odredite ko i kada može ući, dok upotrebom video interfona možete i da vidite ko se nalazi ispred ulaznih vrata. Više detalja o interfonskim sistemima iz naše ponude možete videti na našoj online prodavnici.

BRENDOVI SA KOJIMA SARAĐUJEMO

Ovo su samo neki od brendova kojima smo MI ukazali naše poverenje.

smit.rs media
commax interfoni logo