Objekti koji nemaju nikakav sigurnosni sistem imaju 5X veće šanse za provaljivanje nego objekti koji imaju postavljen jednostavan sigurnosni sistem.

Sistemi za video nadzor su postali nužnost današnjice kako u poslovnim objektima gde su skoro neizbežni,  tako i u privatnim objektima za sve one koji žele da se osećaju sigurno u svom domu. Ne samo da pružaju sigurnost, prikazivanje kamera je takođe efikasno jer deluju i kao odlično sredstvo za odvraćanje od protivprovalnih radnji. 

SMIT.RS Media se trudi da Vam pruži bezbednost na visokom nivou i upravo zbog toga u ponudi imamo visokokvalitetne sigurnosne sisteme poznatih svetskih proizvođača kao što je Hikvision koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih korisnika. SMIT.RS Media se bavi maloprodajom sve potrebne opreme za video nadzor kao što su HD i IP kamere, odgovarajući samostalni DVR i NVR uređaji, HDD namenjeni isključivo za upotrebu u sigurnosnim sistemima, kao i sva dodatna oprema.

Sva oprema za video obezbeđenje kod nas stižu direktno od glavnih uvoznika u Srbiji što dodatno garantuje vrhunski kvalitet, preporučenu cenu od uvoznika i dostupnost potrebnih količina robe u svakom trenutku.
Pored prodaje, pružamo i usluge profesionalne tehničke podrške: KONSULTACIJE prilikom odabira novog ili unapređenja već postojećeg sistema video nadzora, UGRADNJA i ODRŽAVANJE. 

VIDEO NADZOR KOJI MOŽEMO DA VAM PONUDIMO

HD

HD KAMERE

HD tehnologija nudi kvalitet slike u HD (720p) i Full HD (1080P) rezoluciji, prenos slike je preko koaksijalnih kablova, niski troškovi…

IP kamere

IP KAMERE

Savremene IP kamere visoke definicije snimaju mnogo više detalja od HD kamera, IP kamera omogućava da bude montirana bilo gde…

PoC

PoC VIDEO NADZOR

PoC video nadzor predstavlja novu patentiranu HikVision HD-TVI tehnologije koja omogućava napajanje kamera direktno putem koaksijalnog kabela.

DVR

DVR UREĐAJI

DVR uređaji omogućavaju snimanje sa analognih, AHD ili HD kamera i reprodukciju snimaka. Najčešće dolazi u konfiguracijama sa 4, 8, 16 ili 32 kanala.

NVR

NVR UREĐAJI

NVR uređaji za mrežne kamere, mogu da snimaju u rezolucijama većim od Full HD, uključujući i 4K Ultra HD rezoluciju. Najčešće dolazi u konfiguracijama sa 4, 8, 16 ili 32 kanala.

HDD

DODATNA OPREMA

Dodatna oprema za montiranje sistema video nadzora: nosači, kućišta, napajanja za kamere, konektori, hard diskovi, potrebni kablovi…

Pored prodaje sigurnosne opreme vršimo i usluge UGRADNJE i ODRŽAVANJA sistema za video nadzor. U zavisnosti od Vaših potreba za sistemom za video nadzor, možete izabrati nešto od ponuđenog na našem WebShop-u ili nas kontaktirati kako bi sačinili procenu na terenu i utvrdili koji je sistem video nadzora odgovarajući za Vas i Vaš objekat. 

PRIPREMLJENI KOMPLETI ZA VIDEO NADZOR

Izaberite već pripremljen Hikvision komplet za video nadzor Full HD rezolucije i osigurajte Vaš dom, dvorište, stan, kancelariju ili neki drugi objekat. 

Hikvision komplet za video nadzor

2 FULL HD KAMERE

Hikvision komplet za video nadzor sa 2 kamere u dome ili bullet kućištu i svom opremom potrebnom za instalaciju.

Hikvision komplet za video nadzor

4 FULL HD KAMERE

Hikvision komplet za video nadzor sa 4 kamere u dome ili bullet kućištu i svom opremom potrebnom za instalaciju.

Hikvision komplet za video nadzor

6 FULL HD KAMERA

Hikvision komplet za video nadzor sa 6 kamera u dome ili bullet kućištu i svom opremom potrebnom za instalaciju.

Hikvision komplet za video nadzor

8 FULL HD KAMERA

Hikvision komplet za video nadzor sa 8 kamera u dome ili bullet kućištu i svom opremom potrebnom za instalaciju.

BRENDOVI SA KOJIMA SARAĐUJEMO

Koristimo samo sisteme kompanije koja dugi niz godina dominira tržištem sigurnosne industrije.

smit.rs media