Video Nadzor

Nova Hikvision Easy IP rešenja

[dt_gap height=”10″ /]

Jednostavna I sigurna instalacija

Nova Hikvision Easy IP rešanja čine instalaciju lakom I sigurnom za sve korisnike. NVR uređaji opremljeni sa PoE znače da je eliminisana potreba za posebnim napajanjem za svaku kameru, dok integracija 4MP fisheye kamere sa panorama snimanjem omogućava pokrivanje cele prodavnice, kancelarije ili bilo kog prostora gde je instalirana I tako smanjuje potrebu za instaliranjem nekoliko fiksnih kamera.

Jednostavna konekcija

Uključen PoE znači da je potreban samo jedan Ethernet kabl za svaku kameru, Easy IP rešenja donose I kompletan asortiman Wi-Fi kamera I NVR uređaja sa auto-detekcijom, auto-konekcijom I lakim pristupom. U isto vreme, PoE NVR automatski dodeljuje IP adresu svakoj kameri koja je konektovana, I tako kompletno uklanja potencijalana odlaganja prilikom konfigurisanja IP adrese I štedi vreme prilikom velikih instalacija.

Jednostavno skladištenje

Sa on-board memorijom na mnogim kamerama, Hikvision Easy IP rešenja takođe nude veliku efikasnost prilikom kompresije. Ovo je značajno kod HD IP Sistema gde bandwidth I troškovi skladištenja mogu biti veliki problem – standardna H.264 kamera sa Full HD 1080p rezolucijom koja snima jedan mesec može da zauzme oko 1.2TB skladišnog prostora. Hikvision H.264+ optimizovana Smart Codec tehnologija pomaže pri smanjenju korišćenja skladišnog prostora za 2/3 pa je tako za mesec dana snimanja pri 1080p rezoluciji potrebno oko 462GB skladišnog prostora.

Jednostavan i napredan pregled video snimaka

Sve Hikvision Easy IP kamere imaju podršku za EZVIZ Cloud – P2P servis koji omogućava pristup kamerama preko telefona. Ovo znači da možete uvek u svakom trenutku da uživo pratite kamere, kao I već snimljen material I to sve sa Vašeg prenosnog uređaja – telefona, tableta.  EZVIZ ima integrisanu  podršku za Inteligent Alarm pa tako svaki upad I ili neki događaj mogu precizno I na vreme biti prepoznati I rešeni.

Izbor od 28 kamera

Hikvision Easy IP asortiman kamera čine kamere I za unutrašnju I za spoljašnju instalaciju: bullet, dome, panoramic, cube I PTZ modeli.

Related Posts