Video Nadzor

Hikvision EasyIP 4.0 rešenja za mala i srednja preduzeća

mala i srednja preduzeća

 

Nove EasyIP 4.0 kamere i NVR uređaji su predstavljeni sa ciljem da pomognu malim i srednjim preduzećima da maksimiziraju sigurnost svojih lokacija. 

 

Hikvision je početkom Juna 2018. predstavio novu liniju EasyIP 4.0 kamera i NVR uređaja. Oslanjajući se na mogućnosti prethodne EasyIP 3.0 serije, EasyIP 4.0  pruža jednostavna, praktična i pristupačna rešenja za nadzor malih i srednjih preduzeća. Proizvodi EasyIP 4.0 su izgrađeni na Hikvision H.265 + Smart Codec-u, što smanjuje zahteve za propusnim opsegom i obezbeđuje do 50% više prostora za skladištenje u odnosu na H.265, pružajući velike uštede u IT-u za mala i srednja preduzeća. Kao dodatna pogodnost, EasiIP 4.0 asortiman uvodi niz novih tehnoloških inovacija koje pomažu preduzećima da maksimiziraju nadzor i bezbednost. Neke od pogodnosti su objašnjene u nastavku.  

 

Hikvision AcuSense

Integracija Hikvision AcuSense-a u EasyIP 4.0 IP kamere i NVR uređaje pomaže u filtriranju lažnih alarma sa preciznošću od 90% i bržom reakcijom na prave bezbednosne pretnje. Hikvision AcuSense funkcioniše na principu otkrivanja ljudi ili vozila i efikasno filtrira lažne alarme izazvane prirodnim pokretima, kao što su kiša ili pomeranje lišće. Sa automatizovanim strob svetlima i audio alarmima, kamere sa Hikvision AcuSense takođe odvraćaju potencijalne uljeze i pre nego što dođe do nezakonitog ponašanja ili ulaza.

Osim toga, Hikvision AcuSense kamere dodatno imaju Hikvision “Powered by DarkFighter” tehnologiju ultra-niske svetlosti, koja pruža superiorne slike za snimanje čak i noću. U kombinaciji sa mogućnostima video zapisa sa visokom rezolucijom, Powered by DarkFighter osigurava da organizacije mogu efikasno identifikovati i reagovati na pretnje bezbednosti i pružiti odlične video dokaze u slučaju kršenja bezbednosti.

Kao dodatak Hikvision AcuSense, EasyIP 4.0 NVR nudi “brzu pretragu ciljeva” koja omogućava bezbednosnim timovima zaduženim za nadzor da brzo pronađu snimke u slučaju bezbednosnog incidenta. Ovo štedi mnogo sati za timove koji bi inače snimke pregledali i tražili ručno.

 

Hikvision ColorVu

EasyIP 4.0 ColorVu kamere koriste toplo, dodatno osvetljenje kako bi pružali jasne video slike u boji čak i noću. Mogućnosti povećanja kruženja u toku 24 časa je omogućeno sa otvorom blende F1.0, naprednijim senzorom, toplim dodatnim osvetljenjem i nizom drugih tehnologija. Sa svetlijim, jasnijim video zapisima, EasyIP 4.0 ColorVu kamere podržavaju zaštitu od kršenja bezbednosti kad god se desi, bilo u toku dana ili noći

 

Bezbednost za mala i srednja preduzeća

EasyIP 4.0 kamere i NVR uređaji  obezbeđuju vrhunska i ekonomična rešenja za nadgledanje malih i srednjih preduzeća. Frank Zhang, generalni menažer međunarodnog marketing odeljenja zaHikvision proizvode, je izjavio:U prošlosti su funkcije nadzora kao što su video sa ultra-visokom rezolucijom, noćni snimci u boji i automatski strob i audio alarmi bili van dometa za mnoge manje organizacije. Sada, sa opcijom EasyIP 4.0, sada smo ove funkcije učinili dostupnim malim i srednjim preduzećima, pomažući im da postignu mnogo viši nivo sigurnosti”.

 

Nova linija proizvoda Hikvision EasiyP 4.0 biće dostupna preko autorizovanih distributivnih kanala u trećem kvartalu 2018. godine.