Video Nadzor

Hikvision LED displej, novi proizvodi od sigurnosnog giganta

Hikvision LED displej

Hikvision je predstavio čitav niz LED displeja, pružajući tako korisnicima i ljubiteljima njihovog brenda živopisne slike visoke definicije.  Razvijeni i napravljeni u samoj kompaniji, novi Hikvision LED displeji su namenjeni za širok spektar primena

Hikvision ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji monitora za nadzor sigurnosnih kamera i za rad u monitoring centrima, a lansiranje nove linije proizvoda LED displeja takođe označava ulazak Hikvision-a na globalno, komercijalno tržište digitalnih proizvodaa i još jednu prekretnicu u neprekidnom širenju kompanije iz bezbednosnog polja u nova poslovna područja. 

Novi LED displeji kompanije Hikvision dizajnirani su posebno da udovolje rastućoj potražnji preduzeća i organizacija za javnu bezbednost, reklamnih kompanija i industrije zabave. Novi LED displeji dizajnirani su tako da postanu idealna opcija za nadgledanje centara, sala za sastanke, reklamnih ekrana i za spoljnu i za unutrašnju upotrebu, prenos događaja uživo i mnoge druge primene.

Zahvaljujući izvanrednoj tehnologiji prikazivanja slika, LED displeji kompanije Hikvision pružaju korisnicima stvarne slike i video zapise sa izuzetnom slikom visoke rezolucije. Opremljeni jedinstvenom Pix Master tehnologijom obrade slike, displeji nude poboljšanu oštrinu slike, dinamički kontrast, zasićenost i poboljšanu jasnoću iz svih pravaca gledanja.

 

  • Daljinska kontrola: Korisnici mogu daljinski da upravljaju ekranima pomoću jednostavne višenamenske kartice;

  • Promena režima jednim klikom: Podrška za prebacivanje jednim klikom između više režima boje-temperature menja sliku tako da odgovara praktično bilo kojoj primeni;
  • Automatsko odvlaživanje: Ova funkcija smanjuje stopu neispravnih lampica u proseku za 30%, što produžava životni vek svakog ekrana;
  • Filtriranje plave svetlosti: Sa preko 90% plave svetlosti pretvorene u niskoenergetsko svetlo, gledaoci će imati koristi od efikasne i odgovorne zaštite očiju.

 

Pored toga, LED displeji kompanije Hikvision pojednostavljuju spajanje nekoliko ekrana zajedno zbog standardizovane strukture, koja omogućava jednostavnu instalaciju i održavanje i podržava uobičajene rezolucije od 1080p i 4K sa tačnim proporcijama.