Kontrola pristupa

Hikvision predstavio nove proizvode: terminali za prepoznavanje lica

erminali za prepoznavanje lica

 

Hikvision, vodeći svetski dobavljač inovativnih proizvoda i rešenja za video nadzor, predstavio je niz revolucionarnih terminala za prepoznavanje lica. Hikvision terminali za prepoznavanje lica imaju ugrađene deep-learning algoritme za kontrolu pristupa i moguće scenarije iz poslovnog okruženja kancelarije, a sve u cilju poboljšanja poslova u zgradama zgrade, upravljanja radnim snagama i bezbednosnih operacijama.

 

Na raspolaganju su tri terminala za prepoznavanje lica, svaki od njih je jedinstven i fleksibilno dizajniran za mnoštvo aplikacija i scenarija:

  • Terminal za prepoznavanje lica koji se montira na zid- DS-K1T604MF & DS-K1T606MF
  • Terminal za prepoznavanje lica na bazi ili na zidu – DS-K1T605MF
  • Komponenta za prepoznavanje lica za pristupne barijere – DS-K5603-Z

Sva tri modela se lako instaliraju i koriste. Zidni terminal je pogodan za brz pristup na ulazu. DS-K1T605MF  terminal je odličan za montažu na prikladnim vertikalnim površinama ili na recepciji. Komponenta za prepoznavanje lica je dizajnirana za upotrebu u kombinaciji sa automatskim rampama, barijerama. Ako je potrebno, ovaj model može se rotirati horizontalno nakon instalacije za snimanje slika lica iz najefikasnijeg ugla.

 

Hikvision terminali za prepoznavanje lica primenjuju se na širok spektar scenarija i okruženja i mogu biti visoko personalizovani. Dostupni su različiti načini provere autentičnosti: slike lica, obeležavanje ID kartice i upoređivanje slika, prilagođeni režimi i još mnogo toga. Primena varira  od komercijalnih nekretnina, državnih ustanova, malih do veoma velikih preduzeća ili fabrika…

Hikvision terminali za prepoznavanje lica podržavaju 1: 1 ili 1: N odgovarajuće režime rada, autentifikaciju putem Mifare kartica i TCP / IP ili RS-485 povezivanje.

 

Hikvision je u svoje terminale ubacio algoritme za pametno i precizno učenje i time omogućio manje kašenjenje u prenosu i smanjio opterećenje na pozadinske komponente. Kao rezultat, terminali imaju visoku stopu uspeha – 99% tačnosti u pogađanju i prepoznavanju lica za manje od 0,5 sekundi.