Sigurnosna rešenja koja odlikuju kvalitet, elegantan dizajn, komfor i dug vek trajanja

Motori za kapije su idealno rešenje za one koji žele kvaliteno, bezbedno i pouzdano rešenje za daljinsko otvaranje svoje kapije. SMIT.RS Media je u svoj asortiman uvrstila motore za kapije koji će Vam pomoći da uočite sve prednosti Vaše nove ili već postojeće klizne ili krilne kapije. Pored zaštite Vašeg poseda, automatizovane kapije eliminišu dosadnu obavezu ručnog otvaranja i zatvaranja vrata i sve to uz samo jedan klik na daljinski upravljač i na taj način štede i Vaše vreme i energju. 

Pre nego što izaberete odgovarajući motor za Vašu kapiju, treba da znate da postoje MOTORI ZA KLIZNE i MOTORI ZA KRILNE KAPIJE. Motori za klizne kapije se koriste za automatizaciju kliznih kapija koje su idealno rešenje ako nemate prostora za krilne kapije. Klizne kapije se u većini slučajeva prave sa samo jednim krilom koje se kreće točkovima po šini i spadaju u moderne i atraktivne kapije koje zahtevaju horizontalnu površinu za otvaranje. Tradicionalne krilne kapije mogu da imaju jedno ili dva krila, brzo se otvaraju i postoji mogućnost otvaranja u dva smera: ka unutra ili ka spolja.

Kakvu automatizaciiju izabrati zavisi da li se radi o kliznoj ili krilnoj kapiji, od izgleda i težine same kapije, slobodnom prostora oko ulaza Vaše buduće kapije, kao i od slobodnog prostora sa unutrašnje strane kapije.

Cilj naše kompanije je da korisnicima pružimo samo najbolje bezbednosne proizvode, i upravo zbog toga smo se odlučili da u našu ponudu uvrstimo motore za kapiju italijanskih kompanija Roger Technology i LIFE. Motori ove dve kompanije imaju elegantan italijanski dizajn, kvaliteno izrađeno kućište u koji su uklopljene vrhunska elektronika i mehanika i, pre svega, nude rešenja koja su laka za ugradnju na nove ili postojeće kapije, bilo da su u pitanju krilne ili klizne kapije. 

RAMPE I MOTORI ZA KAPIJE KOJE MOŽEMO DA VAM PONUDIMO

Motor za kliznu kapiju

MOTORI ZA KLIZNE KAPIJE

Pogledajte našu ponudu motora za klizne kapije u verzijama 230V i 24V, nosivosti  od 400 kg , 600 kg, 800 kg, 1200 kg, 1500 kg i 3000 kg.

Motor za krilinu kapiju

MOTORI ZA KRILNE KAPIJE

Kod nas možete da pronađete motore za jednokrilne i dvokrilne kapije, zglobne motore kao i podzemnu automatizaciju za krilne kapije. 

Motor za garažna vrata

MOTORI ZA GARAŽNA VRATA

Motori za segmentna vrata su idealno rešenje za daljinsko otvaranje garažnih vrata. Koji motor treba da izaberete zavisi od dimenzija vrata.

Motori za kapije su pravo rešenje za one koji žele udobnost i praktičnost koju donosi otvaranje kapije daljinskim upravljanjem. Više detalja o rampama i motorima za kapije iz naše ponude možete videti na našoj online prodavnici.

BRENDOVI SA KOJIMA SARAĐUJEMO

Ovo su samo neki od brendova kojima smo MI ukazali naše poverenje.

LIFE motori za kapije
rogers rechnology motori za kapije