SMIT.RS MEDIA

SEGMENTNA VRATA

Izaberite komfor daljinskog otvaranja, naročito u kišnim i tamnim noćima kada je ručno otvaranje garaže poslednja stvar koju želite da uradite!

Komfor, elegantan dizajn i lakoća korišćenja​ . Više ne morate da izlazite iz auta po mraku ili lošem vremenu.

Segmentna garažna vrata su vrlo brzo postala jedan od najpopularnijih izbora garažnih vrata. Njihova snaga, bezbednost, sigurnost koju pružaju su samo neke od prednosti koje opravdavaju ovu popularnost. Naravno i daljinsko otvaranje! Poznata su po svojoj konstrukciji, izrađena su od odvojenih delova – segmenata i otvaraju se vertikalno (odlaze ispod plafona) i tako ih čine idealnim za garaže svih veličina.

01.

UŠTEDA PROSTORA

Otvaraju se vertikalno i zaustavljaju se paralelno sa plafonom. Zahvaljujući ovakvoj konstrukciji ostavljaju dosta prostora unutar i ispred garaže.

02.

IZOLACIJA

Dvostruko izolovana nude fantastičnu izolaciju, održavaju konstantnu temperaturu u garaži, savršena za primene u kojima je kontrola temperature bitan faktor.

03.

SIGURNOST

U kombinaciji sa kvalitetnim električnim motorom, segmentna vrata je skoro nemoguće obiti, posebno bez specijalnih alata i puno buke.

Garažna vrata od proizvođača br.1 u Evropi za Vaš dom.

Savršena kombinacija održivosti i bezbednosti

Hörmann garažna vrata sa motorom nude vam brojne prednosti: širok spektar mogućnosti dizajna, pogodnost, kao i efikasnu toplotnu izolaciju! Nudimo Vam visokokvalitetna garažna vrata sa posebnom ponudom modernog dizajna.

Segmentna vrata se otvaraju vertikalno i odlaze ispod plafona. Ovom konstrukcijom nude maksimalan prostor u garaži i ispred nje. Garažna segmentna vrata se mogu ugraditi u bilo koji otvor garaže i nude do 14 cm veću prolaznu širinu u odnosu na kipujuća garažna vrata. Osim toga, zahvaljujući trajno elastičnim i na atmosferske uticaje otpornim dihtung gumama, ona su sa svih strana optimalno zaptivena. I ono što ih čini jedinstvenim je to što sami birate njihov dizajn!

Najbolja odluka po najboljoj ceni

Zašto da izaberete Hormann​ segmentna garažna vrata?

Napravljena od 42mm sendvič panela od plastificiranog pocinkovanog lima, dok je ispuna od poliuretanskog penepanela, sa odličnim Italijanskim motorima, naša segmentna vrata mogu da izdrže najteže uslove, odolevaju jakim udarima vetra, odlična su toplotna izolacija, nema kondenzacije tokom zime, snažna zvučna izolacja i pružaju mir i sigurnost. 

Ovakav tip garažnih vrata nudi mnogo veći stepen praktičnosti i fleksibilnosti u odnosu na druga garažna vrata. Mogu se ugraditi na bilo koju garažu, bilo da je otvor garaže pravougaoni, sa zakošenim uglovima ili sa lukovima i uvek pružaju savršeno zatvaranje zahvaljujući gumi koja koja se nalazi sa svih strana. 

Sva garažna segmentna vrata su testirana i sertifikovana u skladu sa visokim zahtevima za bezbednost evropskog standarda 13241-1.

Vi virate segmentna garažna vrata​ po Vašoj meri i želji

Zatražite svoju ponudu za garažna vrata dizajnirana prema Vašim željama još danas.  Prosledite nam informacije kao što su: željene dimenzije*, motiv garažnih vrata ( S-panel, M-panel ili L-panel), boju vrata (bela, svetlo siva, antracit, tamni ili zlatni hrast), da li je potrebna montaža** ili ne, i dobićete ponudu za vrata u što kraćem roku. 

*Sva vrata koja prelaze visinu od 3000mm se smatraju industrijskim vratima i mi ne vršimo montažu takvih vrata. 
**Veoma je bitno da napomenemo da naši montažeri, zbog daljeg održavanja ili naknadnih izlazaka na teren, montažu naših vrata vrše isključivo na teritoriji Vojvodine!

DIMENZIJE

Garažna vrata dostupna u dimenzijama: širine od 2.5m do 6mm i visine od 2m do 3m.

BOJA

Vi birate boju u kojoj želite da budu Vaša garažna vrata: bela, alu siva, antracit, zlatni i tamni hrast.

DIZAJN

Možete da birate i dizajn panela: ravan panel, panel sa više linija ili jednom linijom.

DODATNA OPREMA

Mogućnost ugradnje pešačkih vrata, prozora, modula za otvaranje putem telefona ili aplikacije.

SPOREDNA VRATA

Mougućnost poručivanja panela za izradu sporednih pešačkih vrata u boji garažnih vrata.

HORMANN daje 10 godina garancije na panele!

Dezeni segmentnih garažnih vrata​ koje možete da poručite kod nas

Svi paneli su sa unutrašnje strane isti: beli hrapav panel sa više linija. Spoljna strana panela je onaj deo koji Vi birate. Pogledajte paletu savremenih i popularnih boja i dezena koji su dostupni za naručivanje:

RAVAN PANEL - L

PANEL SA JEDNOM LINIJOM - M

PANEL SA VIŠE LINIJA - S

RAVAN PANEL

L KANAL

Bela, svetlo siva, antracit, zlatni i tamni hrast

PANEL SA 1 LINIJOM

M KANAL

Bela, svetlo siva, antracit, zlatni i tamni hrast

PANEL SA VIŠE LINIJA

S KANAL

Bela, svetlo siva

BELA

RAL 9016

SIVA

RAL 9006

ANTRACIT

RAL 7016

ZLATNI HRAST

Golden Oak

TAMNI HRAST

Dark Oak

Ukoliko želite da vaša vrata budu automatizovana, odaberite jedan od ponuđenih motora.

Uz konsultaciju sa našim tehničarima, u zavisnosti od dimenzija Vaših vrata, dobićete smernice koji motor* Vam je neophodan: PROBO 60, PROBO 80, PROBO 100 ili PROBO 120. 

*Svi LIFE HOME INTEGRATION motori se isporučuju u setu: motor, odgovarajuća šina, set za montažu, 2 daljinska upravljača.

SARADNJA SA NAMA JE VRLO JEDNOSTAVNA

SISTEMI TEHNIČKE ZAŠTITE

Drugačiji smo od drugih, dobri smo u tome što radimo i, pre svega, volimo to što radimo! Usluge koje nudimo su:

1.

PRODAJA

Nudimo pouzdane sisteme tehničke zaštite i automatizaciju proverenih proizvođača po preporučenim cenama uvoznika.

2.

PODRŠKA

Obezbeđujemo snažnu i profesionalnu tehničku podršku i nakon instalacije sistema tehničke zaštite ili automatizacije. 

3.

MONTAŽA

Efikasna, precizna, pedantna montaža sigurnosne opreme nas razlikuje od drugih.

4.

ODRŽAVANJE

Stručno i redovno održavanje kako bi se osigurao pouzdan rad sistema.