E-mobilnost

NOVO U PONUDI: Punjači za električna vozila

Od svog osnivanja SMIT MEDIA je konstantno upotpunjavala ponudu svojih usluga i trudila se da svojim klijentima uvek nudi najbolja i najkvalitetnija rešenja i usluge. Ni ovaj putnije ništa drugačije. Prateći svetske trendove, pokušavajući da ostanemo u koraku sa njima, a opet svesni da se tržište E-mobilnostni širi neviđenom brzinom, odllučili smo da u svoju ponudu uvrstimo kompletna rešenja kada su punjači za električna vozila u pitanju - i prodaju i uslugu instalacije. nakon pažljive analize tržišta i postojećih proizvođača, odabrali smo najkvalitetnije partnere za saradnju tako da možemo biti sigurni da našim klijentima i dalje nudimo samo vrhunska rešenja. 

CIRCONTROL je kompanija sa sedištem u Barseloni, Španija. Specijalizovana je za Mobility - Efficiency rešenja za parkiralištaeMobility - Rešenja za punjenje električnih vozila. Kompanija je osnovana 1997. godine. Njena misija je da obezbedi visokokvalitetne i pouzdane proizvode sa najnovijim inovacijama za industriju parkinga; sve pod čvrstom strukturom kompanije. CIRCONTROL je svetska liderska kompanija u sistemu za navođenje parkiranja koja je prisutna u više od 60 zemalja širom sveta sa više od 120000 instaliranih stanica za punjenje i više od 500000 parking mesta. Punjači za električna vozila koja stižu iz njihvoe fabrike imaju dizajn odgovara svakoj specifičnoj primeni, bilo da se radi o ličnom kućnom punjenju i stambenim zgradama ili komercijalnim integracijama. 

Zašto da odaberete CIRCONTROL:

  • ISKUSTVO - Preko 15 godina, CIRCONTROL razvija rešenja za punjenje električnih vozila
  • KATALOG PROIZVODA - Različita rešenja punjača spremna za različita vozila i primene. Koji god vam punjač treba, imamo ga!
  • KVALITET - Njihovi punjači nude robustnost, funkcionalnost i pouzdanost iznad svega. 

U ponudi se nalaze AC Wallbox, AC Post ( spori punjači ) kao i DC super brzi punjači koji mogu biti korišćeni za punjenje kod kuće, na poslu, na javnim površinama, na parkinzima trgovačkih centara, hotelima... Primene su razne. Na raspolaganju Vam je i naša online platforma www.provision.rs gde možete da vidite samo deo ponude Circontrol punjača i opreme za Vaša E vozila. 

AC Wallbox

Odlična rešenja za punjenje kod kuće i na parkinzima.

Circontrol AC Post

AC Post

Odlična rešenja za punjenje na radnom mestu, javnim površinama.

DC Fast

Stanice za brzo punjenje električnih vozila. 

Circontrol DC Fast Chargers

Niste sigurni koji punjač Vam je potreban? Kontaktirajte nas

Nije svaki punjač odovarajuć za svaku lokaciju. Zato je bitno da znate gde želite da postavite punjač i gde želite da se Vaš EV puni: kod kuće, na poslu, na turističkim lokacijama, u restoranima ili hotelima,  na benzinskim stanicama, tržnim i poslovnim centrima, supermarketima. Ukoliko niste sigurni koji punjač Vam je potreban, pošaljite nam zahtev i odgovorićemo Vam u što kraćem roku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *