Video Nadzor, Zanimljivosti

Zašto smo se odlučili za distribuciju i montažu samo HIKVISION CCTV opreme?

Hikvision video nadzor

U sigurnoj industriji smo 10-tak godina, ali od kako je nastala SMIT MEDIA 2014. godine i kako se bavimo prodajom i montažom sistema video nadzora prodavali smo i instalirali razne brendove.

Kao neko ko je ranije imao iskustva sa Hikvision opremom, prvo smo se i odlučili za nju, ali smo rešili da i testiramo mnoge druge brendove i da im pružimo priliku kako bi možda pronašli sve ono što Hikvision ima: renomiran, pouzdan, konzistentan i dokazan proizvođač, a da se opet radi o nekom ko je mogao da se uklopi u budžet klijenata. Tokom našeg radnog iskustva išli smo i linijom manjeg otpora i instalirali jeftiniju opremu, instalirali i skuplju opremu, opremu Kineskih i Evropskih proizvođača.  Tokom tog perioda smo i pravili kratku listu “za i protiv” i opet se vratili na početak priče – Hikvision se opet našao na vrhu, daleko ispred svih. Razlozi su mnogi, od kvaliteta, pouzdanosti, karakteristika i vrednosti koju korisnik dobija za svoj novac.

Od 2001. godine Hikvision dominira tržištem sigurnosne industrije. Kompanija koristi najsavremenije proizvodne kapacitete za dizajniranje i razvoj inovativnih proizvoda za video nadzor i video obezbeđenje: Smart IP kamere, HD kamere, PoC kamere i snimači, Speed dome kamere, NVR, DVR, softver za upravljanje video sadržajem, interfone, kontrolu pristupa i druge elemente sofisticiranih sigurnosnih sistema. 

Kontinuirani ciklus razvoja jasno odvaja Hikvision video nadzor od ostalih. User friendly softver, jednostavnost korišćenja snimača, redovna ažuriranja od strane inženjerskog tima, stalna ažuriranja firmvera, sopstvena aplikacija za pametne uređaje i veliki izbor kamera – sve to nam je samo dodatno pomoglo da se kao kompanija koja instalira sisteme za video nadzor odlučimo za Hikvision. Zašto ističemo kompanija koja instalira? Pored korisnikovog zadovoljstva sa sistemom video nadzora, moramo da gledamo i na to da li ćemo mi imati problem sa tom opremom nakon prodaje i montaže. Sa Hikvision opremom smo sigurni da nakon instalacije nema nepotrebnih izlazaka na teren da se nešto popravi, jer sve radi besprekorno.

Težimo da našim korisnicima obezbedimo sigurnost, dobru uslugu i podršku pre i nakon instalacije, a kako bi to postigli, moramo da koristimo proizvode koji nas neće izneveriti. Hikvision je jedan od takvih brendova!

Svaki savremeni visokotehnološki i profesionalni  sistem kućnog obezbeđenja ima posebnu mobilnu aplikaciju koja je obično besplatna za stalno nadgledanje rada sistema i kontrolu nad njim. U stvari, aplikacija Vam pruža priliku da na daljinu posmatrate šta se događa u Vašoj kući i izvan nje pomoću pametnog telefona. Imaćete priliku da se trenutno povežete sa bilo kojom sigurnosnom kamerom, primite hitna obaveštenja u slučaju aktiviranih alarma, daljinski aktivirate i razoružate ceo sistem, kao i da pristupite detaljnom dnevniku događaja da biste bili svesni svih dešavanja i promena. Kompanije koje imaju svoje aplikacije, kao što je HIKVISION,  ih redovno ažuriraju i možete biti sigurni da će te aplikacije da budu tu i da rade kako treba i da čuvaju Vaše podatke.
Mnogi proizvođači sigurnosne opreme nemaju svoje aplikacije i na svakih nekoliko meseci menjaju aplikaciju koju koriste za svoje proizvode, što predstavlja problem za korisnike: ponovno podešavanje i unošenje parametara, menjanje interfejsa na koji su navikli, te aplikacije često ne rade ili rade u prekidima, nikad ne znate kad če prestati sa radom, imaju ograničene mogućnosti, korisnikove podatke čuvaju na sumnjivim serverima i jednostavno to nije to.

Pregled štićenog objekta

Hikvision ima sopstvenu BESPLATNU aplikaciju koju instaliramo i podešavamo za sve Vaše mobilne uređaje!

Hik-Connect je potpuno besplatan

Aplikacija je dostupna za iOS i Anrdoid uređaje. Kompatibilna za mobilne telefone i tablete.

Pregled video nadzora

Monitoring u realnom vremenu, PTZ kontrola, pregled snimljenog videa, instant obaveštenja.

Video interfon

Dvosmerna audio i video funkcija. Javljanje na pozive sa spoljne jedinice.

Bilo gde da se nalazite

Uvek možete da pristupite svom video nadzoru, alarmnom sistemu, video interfonu i kontroli pristupa. 

Alarmni sistem

Naoružavanje/razoružavanje alarma, uprvljanje zonama, pregled statusa senzora, signala i baterije.

Redovna ažuriranja

Kompanija redovno ažurira aplikaciju kako bi obezbedila lako i glatko upravljanje. 

Nakon odluke da instaliramo samo Hikvision video nadzor i velikog broja instalacija njihovih sistema, ne bi mogli da budemo sigurniji da smo napravili dobar potez kada smo odabrali Hikvision kao našeg glavnog CCTV partnera. 

Related Posts