Motori za kapije

Motori za garažna vrata – KAKO da izaberete najbolji?

MOTORI ZA GARAŽNA VRATA
MAKSIMALAN KOMFOR ZA VOZAČE. I TO SVE NA DUGME!

Ukoliko želite da izbegnete neugodnosti koje donosi otvaranje ili zatvaranje garažnih vrata pri kiši, snegu, gradu itd. - motori za garažna vrata su pravi odgovor. Ova vrsta motora je stvorena isključivo za ovu vrstu upotrebe i dizajnirani su da rade na segmentnim garažnim vratima.

Segmentna garažna vrata pre svega štede prostor, otvaraju se vertikalno i zaustavljaju se paralelno sa plafonom. Zahvaljujući ovakvoj konstrukciji ostavljaju dosta prostora unutar i ispred garaže. Ono što je takođe bitno napomenuti da omogućuju i širi prolaz za vozila jer konstrukcija ne sužava otovor garaže: širina vrata koje naručite predstavlja i prolaznu meru. Više o segmentnim garažnim vratima možete pročitati OVDE. 

 

ŠTA SU MOTORI ZA GARAŽNA VRATA?

Automatizacija garažnih vrata su sistemi koji omogućavaju automobilima da uđu u prostore parkirališta / garaže bez izlaska iz automobila: zapravo, daljinski upravljač je dovoljan da otvori i zatvori vrata jednostavnim klikom. Sistem automatizacije garažnih vrata donosi značajne koristi od udobnost otvaranja garažnih vrata bez potrebe za izlaskom iz auta do povećanje sigurnosti.

KAKO OVA VRSTA MOTORA FUNKCIONIŠE?

Automatizacija garažnih vrata je praktično i svestrano rešenje: u stvari, ovi sistemi su pogodni za bilo koju vrstu vrata i omogućavaju vozačima da bezbedno i brzo parkiraju svoje automobile u svojim garažama. Rad automatizovanih garažnih vrata zasnovan je na motornom pogonu, povezan sa daljinskim upravljačem, tako da pritiskanjem dugmeta na daljinskom upravljaču aktivira se mehanizam koji automatski otvara vrata i zatvara vrata.

KOJI MOTOR ZA GARAŽNA VRATA JE IDEALAN ZA VAS?

U zavisnosti od površine segmentnih vrata i njihove težine, moguće je izabrati odgovarajući motor koji će obezbediti najbolju funkcionalnost gražnih vrata. Izbor motora i njegova cena zavise i od:

  • brzine otvaranja garažnih vrata,
  • da li se radi o plafonskim ili bočnim motorima,
  • od inteziteta upotrebe,
  • da li se radi o motoru za kućna ili industrijska garažna vrata.

 

SMIT.RS MEDIA nudi motore za garažna vrata italijanskih proizvođača LIFE koje karakteriše najjednostavnija integracija, napredna elektronika, fini dizajn i kvalitetna izrada. Sve motore iz naše ponude, njihove specifikacije i cenu možete videti na našem webshop-u ili nas kontaktirajte pa da zajedno dođemo do pravog rešenja za Vaša segmentna garažna vrata. 

 

01.

LIFE PROBO 60

Motor namenjen za vrata max. površine 7m2
Snaga 70W
Sila 600N

02.

LIFE PROBO 80

Motor namenjen za vrata max. površine 9m2
Snaga 80W
Sila 800N

03.

LIFE PROBO 100

Motor namenjen za vrata max. površine 12m2
Snaga 80W
Sila 900N

04.

LIFE PROBO 120

Motor namenjen za vrata max. površine 16m2
Snaga 100W
Sila 1200N