Motori za kapije

Roger motori za kapije i automatske rampe

roger motori za kapije

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Novina u našoj ponudi su Roger motori za kapije italijanske kompanije Roger Technology. Roger kompanija se bavi projektovanjem, proizvodnjom sistema za automatizaciju kapija, garažnih vrata i putnih barijera za stambene, komercijalne i industrijske sektore.

Roger motori za kapije predstavljaju spoj vrhunske elektronike i mehanike, uklopljene u prelepi italijanski dizajn koji se odlikuje izuzetnim kvalitetom, tihim radom, dugim vekom trajanja i pristupačnom cenom koja se može uklopiti u prihvatljive i rentabilne investicije u kuću. Kvalitetno izrađeno kućište i mehanički delovi zaista ulivaju poverenje u ove motore i to je jedan od razloga zašto smo se mi kao kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima odlučili upravo za ovu komapaniju kada je u pitanju automatizacija kapija. Roger automatika pruža širok spektar mogućnosti primene, kod kućnih kapija, kapija u poslovnim objektima,  rampi za parkinge i vozila. Moguća je i integracija ovih sistema sa sistemima kontrole pristupa preko kartica i nalepnica u RFID tehnologiji.

Roger motori za kapije koje SMIT MEDIA ima u svojoj ponudi su::

  • automatizacija za klizne kapije, iznenađujuće lepog dizajna, efikasna za svaku veličinu različitih vrsta kapija;
  • automatizacija za krilne kapije: automatizacija za jednokrilne i dvokrilne kapije, motori za podzemnu montažu;
  • automatske rampe za parkinge sa rukom od 4, 6 i 8 metara.

Na Vama je samo da odaberete odgovarajući motor na osnovu Vaše kapije u uživate u potpunom komforu daljinskog otvaranje Vaše kapije.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

Roger motori za kapije su pravo rešenje za one koji žele udobnost i praktičnost koju donosi otvaranje kapije daljinskim upravljanjem. Više detalja o rampama i motorima za kapije iz naše ponude možete videti na našoj online prodavnici., a za sve dodatne informacije pozovite nas na 062/300844.

[dt_gap height=”10″ /]

[dt_button size=”medium” style=”default” animation=”none” color_mode=”CUSTOM” icon=”” icon_align=”left” color=”#FFAF3A” link=”http://shop.smit.rs/Prodaja” target_blank=”true”]POSETITE NAŠ WEBSHOP ZA VIŠE DETALJA[/dt_button]

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]