Motori za kapije

Novo u ponudi kućne automatizacije: LIFE motori za kapije

LIFE motori za kapije

Sa ciljem da našim korisnicima pomognemo oko izbora kućne automatizacije, u našu ponudu smo uvrstili rampe i motore za kapije još jedne Italijanske kompanije. U pitanju su LIFE motori za kapije, motori za segmenta vrata i rampe.

LIFE je jedan od lidera u svetu automatizacije, a kako se radi o Italijanskoj kompaniji, za očekivati je da svi njihovi proizvodi imaju vrhunski i dopadljivi dizajn koji će se uklopiti uz svaku kapiju. Pored izgleda, LIFE motori za kapije imaju i kvalitetnu izradu, izuzetnu snagu, rade bešumno, a sve se to može kontrolisati putem daljinske komande.

Osim inovacija, sigurnost je jedan od osnovnih pojmova filozofije LIFE, razlog zbog koga su svi motori za klizne  kapije opremljeni  enkoderom. Njegova funkcija je da kontroliše položaj i brzinu klizne kapije u svako doba i daje signal elektronskoj  kontrolnoj  jedinici, ako se pojavi bilo koja prepreka.

SMIT.RS Media može da Vam ponudi sledeće LIFE proizvode

  • motori za klizne kapije serije ACER. U verzijama 230V i 24V, nosvosti  400 , 600 , 800, 1200 i 1500 kg
  • motori za krilne kapije serija OPTIMO (motor za kapije dužine od 2 do 5m po krilu i težinu od 400 do 900 kg), ARMOR (zglobni motor), SINUO (automatizacija kapija na preklop) i ERGO (motor za krilne kapije sa podzemnom montažom).
  • rampe serije SUPRA. SUPRA linija se zalaže za bolji kvalitet, pa cak i više pažnje posvecuje detaljima. To je razlog zašto je školjka od pocinkovane strukture dobila oklop od cvrste plastike otporne na udarce, inspirisana svetom automobila.
  • motori za segmenta vrata serije PROBO i VIS. Radi se odličnim uređajima, napravljenim od metalnih delova, bez plastike u pogonskim elementima. Čak i plastčini elementi koji se koriste u izradi motora, npr. poklopci kucišta, daljinski upravljači i drugo, sve je proizvedeno u LIFE fabrici. Probo je specifična linija motora za vuču za sekciona i podizna garažna vrata. Osim mogućnosti izbora između motora različite jačine, PROBO nudi motor namenjen baš za ovaj tip upotrebe, zatim razne funkcije koje se mogu programirati, kvalitetnu zaštitu i realizaciju razrađenuu detalje, te savremen dizajn.

Da bi motori funkcionisali, potrebna je i sva prateća oprema potreban za instalaciju: zupčaste letve, fotoćelije, signalne lampe, antene, daljinski upravljači za što bolju komfornost korisnika. Sve to možete da nađete kod nas.

Sa kvalitetom, dizajnom i ostalim uslugama iz LIFE-a, dostićete najviše tehničke standarde i sigurno ćete biti prezadovoljni. Više detalja o celokupnoj LIFE ponudi možete da vidite na našeoj novoj online prodavnici na adresi www.provision.rs 

 

Naš glavni cilj je sigurnost i bezbednost naših korisnika. Svaki dan smo u potrazi za rešenjima koja će ispuniti njihove zahteve i pružiti im sigurnost na najvišem nivou. Upravo iz tog razloga smo u našu ponudu uvrstili i LIFE motore za kapije. Ako ste upotrazi za automatizacijom Vaših kapija, ne tražite dalje! Posetite www.provision.rs ili nas kontaktirajte za više detalja!