Motori za kapije

NOVO U PONUDI: Comunello motori za kapije

Comunello motori za kapije

Novina od ove jeseni  u našoj ponudi su italijanski motori za kapije marke Comunello.

Comunello je italijanska kompanija sa preko 50 godina iskustva u proizvodnji, jasnom međunarodnom vizijom zasnovanom na kvalitetnom dizajnu i revolucionarnoj tehnologiji i velikom posvećenošću tehničkoj podršci i brizi o krajnjim korsnicima. 

Od 1965. godine svaki proizvod je 100% napravljen u Italiji u pogonu Comunello grupe koja je sastavljena od 4 divizije: 

  • GATE DIVISION – širok spekatr proizvodnje komponenti za klizne, konzolne, krilne kapije, kao i za industrijska vrata i kapije: točkovi, nosači, šine, šarke….
  • FRAME DIVISION – rešenja za spajanje, širenje i zatezanje profila…
  • FRAME AUTOMATION – visokokvalitetni elektromehanički pokretači za automatizaciju prozora, krovnih prozora i kupola, zavesa, roletni… 
  • GATE AUTOMATION  koja je posvećena proizvodnji motora za klizne kapije, motora za krilne kapije, motora za garažna vrata, automatski barijera i prateće opreme.

Njihove proizvode odlikuju jasne, atraktivne linije sa jednostavnim izborom između dve boje koje odražavaju moderne trendove i ukuse: crna i bela. I na taj način se uklapaju u sve scenarije: bilo da se radi o industrijskim kapijama, kućnim rešenjima ili o kapijama koje se nalaze na ulazu u moderne zgrade i vile.

Kod nas možete pronaći motore za klizne i krilne kapije.

Comunello motori za klizne kapije su svrstani u njihovu liniju pod imenom FORT i nude atraktivno i inteligentno rešenje, integrisana kontrolna jedinica pruža pristup širokom rasponu funkcija, uključujući fazu usporavanja i programiranje vremena rada. Ključ za otključavanje sa aluminijumskom drškom, podešavanje visine, nosač motora od livenog aluminijuma, lako dostupna upravljačka jedinica, samo su neke od funkcija koje ove motore izdvajaju od motora za kapije drugih proizvođača. FORT 400, FORT 600 i FORT 1000 su motori za klizne kapije koje mi imamo u ponudi gde broj pored serije označava težinu kapije za koju je motor namenjen. 

Comunello motori linije RAM su namenjeni za krilne kapije dužine do 5m. Kod nas možete da pronađete model RAM 300 za krilne kapije dužine do 3m i maksimalne težina krila do 300 kg, u slučaju da je krilo do 1.5m maksimalna težina može biti do 500kg. Jednostavna i brza ručica za otpuštanje u hitnim slučajevima povećava sigurnost i pouzdanost motora. Upotreba standardnih nosača pričvršćenih šrafovima čini ove motore izuzetno jednostavnim za instalaciju.

Comunello ABACUS motori su motori za krilne kapije, imaju jednodelno aluminijumsko kućište za mehaničke delove i motor, što garantuje dugotrajnost i sigurnost. Unutrašnji zupčanik je napravljen od inovativnih materijala za tiho i  nečujno kretanje. Abacus motore je jednostavno instalirati i održavati.

GARANCIJA 42 MESECA!

Kao što možete da vidite na linkovima, svi motori dolaze u već pripremljenim setovima spremni za montažu i ono što je najbitnije Comunello daje 42 MESECA GARANCIJE na svoje motore!

Related Posts