Alarmni Sistemi

AJAX proširuje svoju bezbednosnu liniju sa DualCurtain Outdoor i većom kontrolom pristupa

Ajax DualCurtain Outdoor

 

AJAX modularni bezbednosni sistem proširen je sa još jednim plug and play uređajem. Sistem bezbednosti koji ima ocenu Grade 2 nudi maksimalnu moguću zaštitu koju može da pruži  bežični sistem, uz upozorenja o blokiranju signala, otkrivanje pokrivenosti i ethernet i sms obaveštenjima koja se koriste za slanje upozorenja.

 

Modularni i bežični sistemi čine neverovatno jednostavnim pružanje potpune pokrivenosti gotovo svih ulaza u objekat, a noćni režim, koji omogućava aktiviranje ili deaktiviranje pojedinačnih senzora, čini ga neverovatno popularnim za kućnu upotrebu.

Za očekivati je da, kod ovakvog sistema, dodatak kao što je novi DualCurtain Outdoor bude veoma popularan, jer se može koristiti za nadgledanje nekoliko ulaznih tačaka bez ometanja bilo koje osobe koja se kreće unutar imanja za uobičajenu kućnu upotrebu.

Bilo bi teško potencijalnom kupcu prodati sistem kojem je neophodno isključivanje svaki put kada treba otići u kupatilo, a nešto tako minimalno zaista stvara problem za standardne detektore pokreta. Izgradnja sigurnosnog sistema koji ne smeta svakodnevnici Vaših klijenata je od ključne važnosti.

 

Sa iskustvom u razvoju sopstvenih optičkih sistema i softverskih filtera za lažni alarm, AJAX je započeo rad na spoljnom detektoru pokreta sa uskim uglom gledanja. I tako je nastao DualCurtain Outdoor koji kombinuje patentirane sisteme sočiva, novi digitalni algoritam ( testiran na milionima okidača) za suzbijanje lažnih alarma, detekciju pokreta u blizini područja i izuzetno fleksibilna podešavanja. I sve to može godinama radi na baterijskom napajanju.

 

Što se tiče komercijalne upotrebe, Ajax Keypad Plus je objavljen zajedno sa RFID tagovima i karticama koje se mogu koristiti za aktiviranje / deaktiviranje više sistema koristeći isti AJAX tag/karticu. To omogućava upravljanja više lokacija istovremeno.

 

Novi KeyPad Plus donosi brzu i sigurnu beskontaktnu identifikaciju korisnika u Ajax sistemu. Da bi se promenio režim zaštite, korisnik treba samo da na tastaturi prikaže jedan od pristupnih uređaja – Pass RFID karticu ili Tag key fob. Ovi uređaji su zaštićeni od kopiranja i mogu se povezati sa više sigurnosnih sistema. KeyPad Plus je praktično rešenje za kuću i kancelariju, ostavljajući lozinke i lažne alarme u prošlosti. KeyPad Plus koristi najbolju tehnologiju beskontaktne identifikacije u klasi. Svaki Pass ili Tag je opremljen originalnim DESFire® čipom. Ova tehnologija se koristi u transportnim sistemima evropskih prestonica i NASA-inom pristupnom sistemu.

 

AJAX je neverovatno jednostavan za podešavanje pomoću QR koda na svakom proizvodu i potrebno je nekoliko sekundi za dodavanje svakog uređaja. Kako je sve na cloud-u, može se daljinski upravljati i podesiti, bez potrebe za vraćanjem na lokaciju da biste promenili bilo koja podešavanja na sistemu. Veoma je pouzdan i lak za upotrebu što ga čini do sada najboljim alarmnim sistemom 2. stepena na tržištu. Možete primiti push obaveštenje za manje od sekunde od događaja ili upozorenja koje obaveštava korisnika o uljezu odmah.

AJAX je postao kao Apple – kada ga ljudi vide, žele ga! AJAX alarmni sistemi su počeli da zamenjuju tradicionalne zastarele alarmne sisteme, što svedoči o samom proizvodu, ima fantastične preporuke korisnika, dobro dizajniran, pouzdan sa odličnim korisničkim interfejsom. Mogućnost upravljanja alarmnim sistemom iz jednostavne intuitivne aplikacije predstavlja ogromnu prodajnu tačku i obaveštenja o alarmima se isporučuju trenutno, što znači da svako ko ima AJAX sistem može biti siguran da je njihova imovina bezbedna. Ugrađena integracija jednim klikom sa Hikvision IP kamerama i nedavni razvoj multisistemskog praćenja pomažu u iskoraku AJAX-a u komercijalnom sektoru i za očekivati je da će se ovaj rast prodaje nastaviti tokom sledećih nekoliko meseci. Ukoliko  Vi želite ovakav alarmni sistem, posetite www.provision.rs gde možete da se više informišete o komponentama sistema.